MentorMe από το Πανεπιστήμιο Αθηνών

Η υπηρεσία εύρεσης μέντορα (MentorMe) υλοποιείται και συντονίζεται από το Ε-Learning του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης (ΚΕΚ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).
Μέσα από τη πλατφόρμα μπορεί κανείς να βρει το μέντορα που του ταιριάζει από μια μεγάλη γκάμα διαφορετικών επαγγελματικών κατηγοριών.
Οι μέντορες είναι άτομα με εξειδικευμένες γνώσεις σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο με σπουδές ανώτερου επιπέδου και πολυετή σχετική εργασιακή εμπειρία. Στόχος είναι να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και τις δυσκολίες που συνάντησαν κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής τους πορείας, καθώς και να υποστηρίξουν και να ενθαρρύνουν τους ενδιαφερόμενους ώστε να αξιοποιήσουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο τα εφόδια που διαθέτουν, να αναπτύξουν περαιτέρω τις δεξιότητες τους και να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές και κινήσεις σε επίπεδο τόσο επαγγελματικό όσο και σπουδών. 
Σκοπός της υπηρεσίας είναι η διάχυση της γνώσης και την πολυετούς εμπειρίας που έχουν αποκτήσει στο χώρο που δραστηριοποιούνται και εργάζονται. Οι υπηρεσίες Mentoring πραγματοποιούνται μέσα από διαδικτυακές (one – to – one) συνεδρίες (sessions) όπου ο ενδιαφερόμενος επιλέγει μέσα από μία γκάμα επαγγελματιών τον μέντορα με τον οποίο επιθυμεί να συνεργαστεί. 

Περισσότερες πληροφορίες για το MentorMe  είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της πλατφόρμας http://elearn.elke.uoa.gr/mentorme/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου